• Szállás

  Sátorvárosok


  A sátorvárosok a terület részét képezik. Nyitvatartás - 2024. június 14-től, péntektől 12:00 órától. 2024. június 16-án, vasárnap 12:00 óráig.

  A fesztiválon a táborozás ingyenes - a fesztiváljegy ára tartalmazza.

  • egy sátorváros Trencsén irányában (gyalogosoknak)
  • a másik a fesztivál parkolója irányába

  A sátorvárosokban kempingezni csak fesztivállátogatók vehetnek részt.
  A kempingek szektorokra vannak osztva, amelyeket utak - folyosók választanak el egymástól. Kérjük, a sátor építése során vegye figyelembe a biztonsági menekülési réseket, és ne zárja el a természetes utakat.

  A tábor folyosóin, parkolóban és a fenntartott területeken kívül sátrazás tilos - az így felállított sátrat kiegészítőkkel összepakolva a legközelebbi sátorvárosban található táborvezetői irodában tároljuk, ahol a tulajdonosok átvehetik azokat. azonosítás után.

  A sátorvárosokban, valamint a fesztivál teljes területén tilos:

  • felgyújtani
  • nyílt lángú kályhát használjon
  • bármilyen típusú robbanóanyag, beleértve a tűzijátékokat is
  • belépés autóval

  Ha dohányzik, óvatosan dohányozzon.

  Tűz esetén azonnal forduljon a biztonsági szolgálathoz, a szervezőszolgálathoz vagy a tűzoltósághoz – több tűzoltóautó is kihelyezett a fesztiválon.

  Ha kidobja a hulladékot, próbálja meg a legközelebbi edényzetet használni, vagy hagyja maga mögött a hulladékot műanyag zacskókba csomagolva. "Minden sátor" 1 zsákot kap a hulladékkezeléshez. Távozáskor kérjük a táskákat felkötni és a legközelebbi konténerbe, nagy űrtartalmú konténerbe, ill hagyja őket a helyükön. Ha nem kapod meg a táskákat, vagy már megtöltötted, fordulj a Táborvezetőhöz ill részmunkaidősek a kempingekben.

  A sátorvárosban lévő dolgok biztonságáért a szervezők nem vállalnak felelősséget, ezért azt javasoljuk, hogy értékes tárgyakat, pénzt, stb. ne hagyjanak a sátrakban. Ha értéktárgyai vannak, használja a terület bejáratánál található szekrényeket.

  A kempingek szociális létesítményekkel és ivóvizes ciszternákkal felszereltek.

  Kérjük, kövesse a szervezők utasításait.

 • Higiénia

  Higiénia

  A fesztiválon elérhető:

  • több mint 150 vízöblítéses WC
  • több mint 300 vegyi wc
  • VB a ZŤP látogatóinak

  Zuhanyzók és mosdók a nagyszínpaddal szemben lévő higiéniai központokban és a parkoló felőli bejárat mellett találhatók.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a parkoló zuhanyjaiban a víz nem iható , a víz ivásához használja a ciszternákat és a frissítőállványokat.

 • Snackek

  Snackek

  A fesztiválon elegendő számú étkezde található teljes étel- (beleértve vegetáriánus, glutén- és laktózmentes) és italkínálattal. Egyértelműen egy gasztrozónában lesznek. A gasztrozóna pontos elhelyezkedését és az árusokat a fesztiváltérképen találod. Emiatt a látogatóknak nem szükséges hozni magukkal frissítőket. Üvegpalackot, üvegpoharat és kést bevinni a fesztiválra (biztonsági okokból) tilos. A látogatók számára megfelelő számú, eső- és napvédelemmel ellátott, fedett frissítősátrat készítenek.

  Snažíme sa pre Vás vybrať rozmanitú ponuku jedál, tak aby si každý našiel čo mu bude chutiť. výlučne v kompostovateľných riadoch.

  A fesztivál ételtípusai:

  • klasszikus ételek, például grillkolbász, klasszikus és töltött langoustine, hotdog, burgonyás palacsinta, grillezett nyárs,
  • Szlovák klasszikusok: gnocchi, strapačky, harula, pirohy, šuľance, podpecníky
  • különböző típusú hamburgerek, sült krumpli különféle szószokkal, rakott ételek, pakolások, pastrami
  • nemzetközi konyha: olasz pizza, mexikói burritók, quesadilla, thai konyha, török ​​kebab, indiai konyha.
  • édes kedvenc nassolnivalók, mint a fánk, rántott, pogácsa (sósan is kínálják), zsemle és párolt palacsinta, rétes.
  • gyümölcsök, zöldségek, turmixok, gyümölcssaláták, piték...
  • és még sok más.
 • Biztonság

  Biztonság

  A fesztiválon a látogatók és a járművek biztonsága kiemelt számunkra. A fesztivál biztonságáról a biztonsági szolgálat gondoskodik. A látogatók, a járművek védelmét és a fesztivál helyszíneinek őrzését szolgálja. Egyenruházatáról (BIZTONSÁGI felirattal) lehet felismerni. A biztonsági szolgálatot kölcsönzött munkatársaink egészítik ki. A fesztivál zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a biztonsági és szervezőszolgálatok hatáskörébe tartozó utasításokat be kell tartani. A fesztiválon való tartózkodáshoz látogatói igazolvány – fesztiválkarkötő – szükséges. Az épületen kívül a trencséni városi rendőrség és az állami rendőrség tagjai gondoskodnak a biztonságról.

  A biztonsági szolgálat hatásköre és feladatai:

  • jegyek és fesztivál karszalagok ellenőrzése (beleértve a sátorvárost is)
  • személyi átkutatás (veszélyes és illetéktelen tárgyak bejutásának megakadályozása érdekében - tilos a fesztivál területére olyan tárgyat bevinni, amely a biztonságot vagy egészséget veszélyezteti, nevezetesen:

  - bármilyen fegyver (beleértve a konyhai késeket is)

  - kalapácsok és egyéb fémszerszámok

  - üvegtartályok és palackok

  - pirotechnikai tárgyak

  - nyílt tűz és bármilyen típusú tűzhely

  - esernyők

  - biztonságot veszélyeztető tárgyak

  - kábítószerek és pszichotróp anyagok

  - éghető anyagok

  - kerékpárok, gördeszkák (és más deszkák), görkorcsolyák, robogók és hasonló szállítóeszközök

  - repülő drónok és hasonló mechanikus eszközök

  • a helyiségből való kiszállítás (jelöletlen személyek, agresszív személyek, biztonságot veszélyeztető személyek, jogosulatlan eladók és adásvételi szerződést megszegő eladók, bármilyen kábítószer és pszichotróp anyag kereskedők...)
  • mozgás vagy evakuálás irányítása
  • megakadályozzák a látogatók belépését a nem nyilvános területekre
  • segítségnyújtás a kerekesszékes látogatóknak és a ZŤP-S kártyával rendelkezőknek kísérő kíséretében, amikor belépnek a kulisszák mögé és a korlátozott hozzáférésű területekre
  • egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos információk
  • előadók, látogatók és fesztiválfelszerelések védelme

  A biztonsági szolgálat tagjaival kapcsolatos probléma, vagy bármilyen biztonsági fenyegetés vagy kockázat esetén kérjük, értesítse a szervezőket Sürgősségi segélyvonal 0910 858 949

  Tömegasszisztensek
  A koncertek ideje alatt a közönségasszisztenseket sárga mellényekkel jelölik meg a színpad és a látogatók közötti térben, valamint a lelátókon. Tömegasszisztensek figyelik az eseményeket a koncert alatt, az első sorokban segítik a látogatókat a hányinger, kiszáradás vagy túlzott nyomás esetén. Ne habozzon kapcsolatba lépni velük, és kérjen segítséget. Nagyobb problémák esetén a tömegasszisztenseket a fesztivál biztonsági munkatársai is segítik.

  Vészhelyzeti vonal
  A segélyhívó telefonszámon 0910 858 949 a fesztivállátogatók, de a fesztiválon nem tartózkodó szeretteik is rendelkezésére állnak. Kérjük, hogy a vonalat csak rendkívüli vagy rendkívüli helyzet (baleset, tűz, lopás...) esetén használja. Kizárólag a fesztivál ideje alatt üzemel.

  Menekülési zónák
  A fesztiválnak három fő kijárata van:

  • két fesztiválkapu GATE B (Biskupice) és GATE O (Opatovce)
  • egy a főszínpaddal szemben

  Minden kijárat EXIT táblával van jelölve.

  A menekülési kijáratok - EXITS - a honlapunkon található evakuációs térképen vannak jelölve. A kiürítési térkép honlapunkon is felkerül a TÉRKÉPEK rovatba.

  Abban az esetben, ha a terület gyorsított ürítése, vagy egy kiválasztott helyen koncentrálódik, kérjük a látogatókat, hogy őrizzék meg az egyensúlyt és kövessék a biztonsági szolgálat utasításait.

 • Mit hozni

  Mit hozni

  Biztosítási kártya, személyi igazolvány, higiéniai cikkek, pénz ill fizetési kártya (főleg készpénz nélküli fizetést fogadunk el az egész campuson), aludnivalók saját nehézségi fokának megfelelően, szükséges gyógyszerek. FIGYELEM - esőkabát (ernyő tilos) és gumicipő is átvehető, mindenképp hozz magaddal tetszőleges fejfedőt - sapkát, sapkát, sálat stb. Gondoljon az egészségére és a fényvédelemre (napvédő krémek, fejfedők, ivási rend...).

  És valami meleg viselet éjjel. Elég hideg lehet éjszaka a repülőtéren.

 • Gyerekek és tinédzserek

  Gyerekek és tinédzserek

  A gyermekek és tinédzserek jegyvásárlásának feltételei a következők:

  • 14 év alatti gyermekek köztüknek ingyenes a belépés. Természetesen csak szülők kíséretében.
  • Fiatalok 15 éves kortól 17-ig beleértveet a tarifa szerint kedvezményre jogosultak.

  Jegyek kaphatók honlapunkon a JEGYEK menüpontban.

  A fesztiválra való belépéskor minden szülő és gyermeke egy speciális karkötőt kap, amelyen a gyermek a szülő telefonszámát kapja, akivel szükség esetén a biztonsági személyzet vagy részmunkaidős munkatársaink felveszik a kapcsolatot.

  Gyermek elvesztése esetén forduljon a szervezőkhöz a Segélyhívó vonalon 0910 858 949.

  A fesztiválon nincs gyereksarok, ahol felügyelet mellett hagyhatod gyermekedet.

  De sok olyan attrakciót készítettünk a gyerekeknek, ahol kedvükre tréfálhatnak. Számos látnivaló, kulturális program, pedálos autók, felfújható és egyéb látnivalók állnak rendelkezésre.

  A szülők teljes mértékben felelősek gyermekeikért. A területen összesen 50 millió euró értékű járművek lesznek.

 • Kábítószer és alkohol

  Kábítószer

  A fesztiválon tilos a kábítószer. Értékesítésük, fogyasztásuk illegális és felhívjuk a figyelmet arra, hogy a helyzetet a rendőrség a helyszínen figyelemmel kíséri.

  Ha a környéken vagy a környezetében kábítószer-használattal kapcsolatos problémák merülnek fel, egészsége megőrzése érdekében ne féljen az egészségügyi szolgálattól, a mentőállomások orvosaitól vagy a szervezőktől fordulni. Helyezze az áldozatot stabil helyzetbe a mentők megérkezéséig, hogy ne fulladás történhessen.

  Az intravénás kábítószer-használóknak emlékezniük kell arra, hogy a fesztiválok nem teljesen higiénikusak. Gondoljon másokra, és óvja meg őket a használt kütyüktől. Kerülje a tűk különálló szemetesbe dobását (kézzel válogatják). Dobja el őket pl. műanyag palackba/kannába dobással, bedugással, ill rálépve a szemétbe dobva.

  Alkohol

  A fesztiválon megfelelő mennyiségben lesz elérhető alkohol. De ne feledje, hogy a fesztiválon egész nap süt a nap, és három nap elég idő ahhoz, hogy élvezze.

  A fesztiválra alkoholt bevinni szigorúan tilos.

  A fesztivál nagyon változatos programot kínál, olyan hely, ahol erős érzelmek támadnak. Fél évet töltünk az év legjobb rendezvényének előkészítésével. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja tudni értékelni és felesleges problémák nélkül élvezni.

  Jozef Knopp.

 • Webhelytérkép

  Webhelytérkép

  MI KÉSZÜLÜNK

 • Parkolás

  Parkolás

  A parkoló a beton kifutón és a környező füves területeken található 800 x 170 m-es, i.e. j. 136.000 m2 területen, 8.000 gépkocsi befogadóképességével.

  A parkoló rendezése a szervezőszolgálat feladata. Kérjük, tartsa be az utasításait, amelyek a parkolás zavartalan működését szolgálják.

  A parkolóhelyekért 10 eurót kell fizetni

  Parkolójegyet a jegy rovatban vásárolhat.

  Vstup na parkovisko je cez GATE P "parking" – nachádza na konci letiska od obce Opatovce.

  Od otvorenia v piatok od 8.00 hod.a parkovisko je otvorené nonstop do nedele 20.00 hod., posledný vstup je umožnený v nedeľu o 06.00 hod., opustenie parkoviska je možné do 20.00 hod., kedy sa parkovisko zatvára.

  A parkolóba csak érvényes jeggyel rendelkező autók és motorok léphetnek be. Ezt egy matricára cserélik, amelyre a sofőr felírja a jármű rendszámát és telefonszámát, ha szükséges kapcsolatfelvétel. A matricával ismételt be- és kilépés a fent említett időpontokban bármikor lehetséges.

  Kérjük a járművezetőket, hogy legyenek körültekintőek, és úgy parkoljanak, hogy minél több autó kényelmesen elférjen a parkolóban.

  A parkolóban sátorozni tilos. A parkolóban felállított sátrak a felszereléssel együtt az O KAPU mögötti sátortáborba kerülnek a táborvezetői központba.

  A 6 éves korig (beleértve) gyermeket nevelő szülőket, várandós nőket és mozgásukban korlátozott látogatókat a parkolószolgálat bármely szektorra vonatkozó parkolási díj megvásárlása és a megfelelő okmány (terheskönyv, a gyermekek esetében, pl. egészségbiztosítási kártya) P0, amely közvetlenül a fesztivál területére vezető kapu mellett található.

  A motorkerékpároknak fenntartott parkolóterületük van a P0 parkoló mögött.

  Parkolás jelenleg nem lehetséges. Ha nagy az érdeklődés, a lakókocsik számára is fenntartunk egy zónát.

 • Szemét

  Szemét

  A Carat fesztivál igyekszik minél kevesebb hulladékot termelni. Az aktív látogatóknak és önkénteseknek köszönhetően a keletkező hulladékot másodnyersanyaggá alakítjuk, vagy gondosan szeparáljuk és igyekszünk ökológiailag feldolgozni.

  Egyedülálló megoldás a gyűjtőpontok kialakítása, ahol a betanított munkások a látogatók segítségével alaposan szétválasztják a műanyagot, papírt és a biohulladékot. A gyűjtőpontok non-stop működnek, egybenoktatási központként is működnek, ahol megtanulják, hogyan kell megfelelően szétválasztani, és mi az egyes anyagok körforgása.

  A fesztivál területén a gyűjtőpontokon kívül több mint 100 edényt helyeznek el a hulladéknak, mindig úgy, hogy legalább az alapvető szétválasztást lehetővé tegyék. Minden konténer megkülönböztető feliratokkal van megjelölve.

  Festival nepoužíva žiadne jednorazové plasty okrem PET fliaš. Zálohované PET fľaše si môžete zobrať domov a následne zameniť v obchode, alebo ich môžete odovzdať v separačných stanovištiach. Celý výťažok z vrátených fliaš pôjde do nadácie Jozefa Knoppa. Darovaním zálohovanej fľaše alebo plechovky tak prispejete na pomoc všetkým motoristom ktorý to potrebujú.

  Minden edény, evőeszköz és szívószál komposztálható. A gasztroállványok biohulladékát az edényekkel, evőeszközökkel, szívószállal együtt használat után BIO jelzésű edényekbe lehet dobni. A fesztivál a gasztroszektorok hátterében keletkező olaj- és üveghulladékot is szétválasztja.

  A sátorvárosban „minden sátor” saját zsákot kap a kommunális hulladékhoz. A kempingekben vannak állomások, ahol a látogatók letehetik a megtöltött zacskókat, vagy távozáskor zárják le és hagyják a helyükön.

  Jelentősen csökkent a hulladék mennyisége, amióta bevezettük a betétpoharat a fesztiválokon (2 euró a kaució poháronként). A használt poharakat másik ital vásárlásakor ugyanazokra a poharakra lehet cserélni, vagy a kijelölt gyűjtőhelyeken leadni. A szemüvegek tisztítása a fesztivál területén kívül egy speciális sorral történik. A visszaváltható pohár már két alkalommal is környezetbarátabb, mint az eldobható műanyag poharak.

 • Dolgozzon karáton

  Dolgozzon karáton

  Csapatunkba toborozunk manuális segítségre a fesztivál előkészítésében, nevezetesen:

  • dolgozni a parkolóban
  • a bejárati kapuknál dolgozni
  • ideiglenes munkavállalók a fesztivál előtt és alatt
  • És sok más munka

  rovatban tájékozódhat a brigádról https://www.caratfestival.sk/praca-na-car-ate/.

  Ha a fesztivál előtt vagy alatt szeretne részmunkaidős munkavállaló lenni, vagy más szolgáltatást tud nyújtani, regisztráljon online.

  Ha általánosságban kérdései vannak a Car At Festivalnál végzett munkával kapcsolatban, azokat a rovatban találja meg https://www.caratfestival.sk/praca-na-car-ate/.

  Miért nekünk dolgozol?

  Vegyen részt a kivételes fesztiválhangulat megteremtésében.

  A brigádba beletartozhat a pénztárgép mögötti munka, segédmunka – mindez kiképzéssel.

  A brigád feltételei:

  • munka max. A fesztivál ideje alatt napi 8 órában 3 műszakban
  • fizetés kb. 5 €/óra
  • belépés a fesztiválra a brigád része
  • a Szlovák Köztársaság vagy a Cseh Köztársaság állampolgára, aki a fesztivál időpontjában betöltötte a 18. életévét
  • a Cseh Köztársaság állampolgárának diáknak kell lennie, és 26 éven alulinak kell lennie

  Regisztráció és további információ a címen található https://www.caratfestival.sk/praca-na-car-ate/

 • Kutyák

  Kutyák

  A fesztivál területére kutyákat tilos bevinni.

  Bár kutyaimádók vagyunk. A tulajdonos Jozef Knopp vezetésével a kutyák számára kialakított terület víztelen. Túl sok zaj, túl sok ember. Ezzel csak árt a négylábú kedvencének.

  Remélem megértitek és élvezitek a fesztivált kutyák nélkül is.

 • Taxi

  Taxi

  A Car At Festival együttműködik a ZOBERMA.SK alkalmazással, amelyen keresztül egyszerűen és egyszerűen rendelhet taxit, hogy eljusson a fesztiválra. "Car At Festival TAXI" matricával vannak jelölve.

  Csak az így megjelölt taxik visznek közvetlenül a fesztiválra. Az összes többit megállítják a rendőrök a repülőtér felé fordulónál. Ezután gyalog kell mennie.

  A Taxi állomás csak a B kapunál (bejárat gyalogos látogatók számára) található a fesztiválon.

  Az alkalmazásnak fix szerződéses árai vannak, Ön az utazást fizeti, nem a személy. Fix árak a repülőtérre és vissza.

  Az alkalmazást most innen töltheti le:

   Apple store Android

  PANASZOK:
  +421 ??????????

 • Érkezés autóval

  Érkezés autóval

  Felkészülünk